Το Win-Win είναι πιστοποιημένο με ISO 29990

Μια πανελλήνια και όχι μόνο, καινοτομία! Το Win – Win System αποτελεί το πρώτο πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σύστημα, στην Ελλάδα και την Ευρώπη με «ISO 29990 – για την μη τυπική εκπαίδευση επαγγελματιών δικτυωτών στο MLM – Network Marketing».

– Certified since 06.12.2018, from American Organization “Staregister”

12.2019, ανανεώθηκε η πιστοποίηση και για το 2020

Πιστοποιηθήκαμε γιατί:

Αναγνωρίστηκε το δομημένο εκπαιδευτικό μας σύστημα από:

  1. Την πληρότητα των εντύπων
  2. Την ύπαρξη συγκεκριμένων διαδικασιών
  3. Τις παρεχόμενες υπηρεσίες για τον εκπαιδευόμενο

Τι είναι το ISO

O I.S.O είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση, ενας ανεξάρτητος οργανισμός τυποποίησης με έδρα την Ελβετία. Ο ρόλος του είναι η δημιουργία και η έκδοση παγκόσμιων προτύπων, που αφορούν τα προϊόντα, διαδικασίες παραγωγής, οργανισμούς ή υπηρεσίες.

Το ISO είναι μια πιστοποίηση/ βεβαίωση ότι μια επιχείρηση ή οργανισμός, τηρεί πρότυπα για την διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος του ή των υπηρεσιών του και όσο συνεχίζει να τα τηρεί, τόσο έχει στην κατοχή του την πιστοποίηση. Η πιστοποίηση αυτή δείχνει ποιότητα, σταθερότητα και η επιχείρηση εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη προς τους συνεργάτες της και προς το κοινό που απευθύνεται, εγχώριο η διεθνές. Υπάρχουν πολλοί τύποι ISO ανάλογα με την δραστηριότητα που θέλουμε να πιστοποιήσουμε, όπως π.χ. 9001, 14001, ένα από αυτά είναι και το ISO 29990.

Η εκπαίδευση θεωρείται πλέον ως βασικός παράγοντας της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Τα τελευταία χρόνια δίνεται ολοένα και μεγαλύτερη έμφαση στην εκπαίδευση παγκοσμίως. Ο έλεγχος της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, αποτελεί σημαντικό όφελος για τις επιχειρήσεις ή τους οργανισμούς που παρέχουν συνεχόμενη επαγγελματική κατάρτιση.Βασικό εργαλείο για αυτoύς αποτελεί το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO 29990.

Τι είναι το ISO 29990

είναι ένα διεθνές πρότυπο που έχει στόχο τη βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών μη τυπικής εκπαίδευσης, όπως:

  • η επαγγελματική εκπαίδευση,
  • η δια βίου μάθηση,
  • τα ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια

Πιο συγκεκριμένα:

Στο επίκεντρο: ο εκπαιδευόμενος το ενδιαφέρον του προτύπου περιστρέφεται γύρω από τις εκπαιδευτικές ανάγκες των ατόμων και βάσει αυτών δομείται και αξιολογείται το πρόγραμμα.

Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο είτε για τους οργανισμούς που έχουν ήδη κάποιο ISO (9001), είτε για εκείνους που δεν έχουν ακόμη πιστοποίηση.

Εξασφαλίζει σωστή διαχείριση δίνοντας τις κατευθυντήριες που χρειάζεται ένας οργανισμός για την ποιοτική λειτουργία του, την διαχείριση πόρων και κινδύνων.

Αφορά οποιαδήποτε οργανωμένη εκπαίδευση που στοχεύει σε συγκεκριμένο ακροατήριο αλλά δεν αποτελεί μέρος του τυπικού εκπαιδευτικού συστήματος.

Τα οφέλη που προσφέρει στον Οργανισμό (κάποια από αυτά):

  1. Βελτιώνεται συστηματικά η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, μέσω της αξιολόγησης των υπηρεσιών και του τρόπου μάθησης
  2. Ενισχύεται η φήμη και η αξιοπιστία του οργανισμού στην εγχώρια και διεθνή αγορά, καθώς και η ανταγωνιστική ικανότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας ως προς άλλους
  3. Ανεξαρτητοποιείται μέσω των τυποποιημένων διαδικασιών λειτουργεί ανεξάρτητα από την διαθεσιμότητα συγκεκριμένων ατόμων

Το Win-Win είναι το πρώτο Σύστημα στην Ευρώπη – ενδεχομένως και στον κόσμο – που έχει πιστοποιηθεί με ISO 29990 για την εκπαίδευση δικτυωτών στο MLM.

Τι σημαίνει αυτή η πιστοποίηση για τους επαγγελματίες δικτυωτές της LR που συνεργάζονται με το Win-Win?

Ένα ακόμη εργαλείο για την ανάπτυξή τους, που προσδίδει κύρος, αξιοπιστία και ασφάλεια για τον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιούνται.

Mια πανελλήνια
και όχι μόνο καινοτομία!

Το πιστοποιητικό του Οργανισμού για το ISO έχει ισχύ για 3 χρόνια, ενώ κάθε χρόνο πραγματοποιούνται απροειδοποίητες επιθεωρήσεις από τον φορέα πιστοποίησης ώστε να ελέγχεται η τήρηση των διαδικασιών και των προτύπων.


Πολιτική Ποιότητας

Στο Win – Win δεσμευόμαστε:

  • Να παρέχουμε στους εκπαιδευόμενούς συνεργάτες μας, υπηρεσίες επαγγελματικής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, που θα ικανοποιούν πλήρως και θα καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις τους, πάνω στην ανάπτυξη τους στο MLM και τα προϊόντα της LR HEALTH AND BEAUTY.
  • Για συμμόρφωση στις γνωστικές απαιτήσεις των εκπαιδευόμενων συνεργατών μας και για την αναζήτηση της διαρκούς βελτίωσης και αποτελεσματικότητας της λειτουργίας μας.
  • Για το υψηλό επίπεδο των διδασκόντων και την άρτια οργάνωση στους χώρους εκπαίδευσης είτε πραγματοποιείται μέσω φυσικής παρουσίας είτε εξ αποστάσεως.
  • Για το συνεχή σχεδιασμό και υλοποίηση νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αγοράς και των λοιπών ενδιαφερόμενων μερών.
  • Για τη διεξαγωγή σεμιναρίων, μαθημάτων και διαλέξεων σε ειδικά σχεδιασμένες αίθουσες, εξοπλισμένες με τις πιο σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές.
  • Για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα και προβλήματα των εκπαιδευόμενων συνεργατών μας.
  • Στη διαρκή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας Υπηρεσιών της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης και των λειτουργιών.
  • Υλοποίηση, ικανοποίηση ιδιαίτερων-ειδικών αναγκών/προσδοκιών των εκπαιδευόμενων και των εισηγητών.
  • Συμμόρφωση με νομοκανονιστικές απαιτήσεις.

Για την υλοποίηση της Πολιτικής Ποιότητας, το Σύστημα WinWin λειτουργεί με τις ακόλουθες αρχές:

  • Κάθε συνεργάτης είναι υπεύθυνος για την ποιότητα της δικής του εργασίας και πλήρως ενημερωμένος για το εφαρμοζόμενο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας του συστήματος και τους στόχους/ δείκτες που έχουν τεθεί.
  • Θέτουμε ως σύστημα στόχους, παρέχουμε τους απαιτούμενους πόρους για την επίτευξή τους και τα αποτελέσματα της στατιστικής ανάλυσης που κάνουμε αναλύονται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς μας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών εκπαίδευσης προς τους συνεργάτες μας.
  • Παρέχουμε κατάλληλη εκπαίδευση στους συνεργάτες / εκπαιδευτές μας καθώς και τον κατάλληλο εξοπλισμό και κατάλληλη υποδομή για να εκτελεί σωστά τις εργασίες που του ανατίθενται.
  • Το Win-Win έχει ορίσει Υπεύθυνο Διαχειριστικού Συστήματος ο οποίος έχει οργανωτική ανεξαρτησία και δικαιοδοσία να εξασφαλίζει ότι το ΣΔΠ εφαρμόζεται και σε περιπτώσεις όπου απαιτείται να προβαίνει στις ανάλογες διορθωτικές ενέργειες.
  • Οι προμηθευτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε, να τηρούν τις δεσμεύσεις του συστήματος.

Όλοι οι συνεργάτες / εκπαιδευτές και οι εξωτερικοί συνεργάτες (όταν αυτό απαιτείται) είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόζουν το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας που εμπίπτει στο πεδίο δραστηριοτήτων τους.

Οι στρατηγικοί στόχοι του συστήματος, ορίζονται ως εξής:

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

  • Διατήρηση ηγετικής θέσης στην αγορά του Multi Level Marketing.
  • Tην βελτίωση της ποιότητας των σεμιναρίων.
  • Την βελτιστοποίηση των διεργασιών του συστήματος και την βελτίωση της οργανωτικής επίδοσης (δομής).

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

  • Συνεχής βελτίωση του συστήματος και ειδικότερα των προσφερόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών.
  • Συνεχής παρακολούθηση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας των λειτουργιών του συστήματος, βασισμένη σε στόχους και δείκτες.
  • Συνεχή καταξίωση στην συνείδηση των επαγγελματιών συνεργατών μας και γενικότερα σε όσους ασχολούνται η θέλουν να ασχοληθούν με το MLM και την LR Health & Beauty.

EΠΙΠΕΔΟ ΠΟΡΩΝ

  • Πλήρης και αποτελεσματική αξιοποίηση των υλικών και άυλων πόρων του συστήματος.
  • Συνεχής βελτίωση και εκπαίδευση των συνεργατών του συστήματος.
  • Διασφάλιση της επάρκειας των πόρων για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.